luni, 10 februarie 2014

Nesiguranța

  S-a trezit intr-o dimineata cu sentimentul acela de infinitate si si-a dat seama ca asta nu va dura prea multa vreme asa ca trebuie sa profite de el. A deschis fereastra spre o noua lume si spre un nou viitor, o briza usoara i-a mangaiat fata si o lacrima i-a curatat obrazul si in momentul acela a plecat...a plecat spre ceea ce cu totii ii spunem lume, dar este doar o adunatura de oameni cu dorinte si vise, niste visatori care incep  incet sa putrezeasca in realitate si sa descopere ca viata este doar o lupta. Dar a plecat cu sentimentul acela de infinitate in suflet, drumul incepea sa se adanceasca, sa apara suferinta, a aflat ce e lupta si  nesiguranta a inceput. 



Dupa multa vreme s-a trezit si sentimenul de infinitate disparuse, a ramas doar cu nesiguranta, care asemenea unei cangrene i-a mancat sufletul.



No. 1

5 comentarii:

  1. Ce bine se asociaza textul cu prospetimea marii din fotografia blogului...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai era un pic si se facea un an pana sa raspund.
      multumesc frumos pentru apreciere :D

      Ștergere
  2. Hi!

    I stumbled upon your blog, and I have to say it's amazing! keep up the good work! Demia from Kembanggularoom

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesting topic for a blog. I have been searching the Internet for fun and came upon your blog. Fabulous post. Thanks a ton for sharing your knowledge! It is great to see that some people still put in an effort into managing their websites. Come visit my blog at TumesKecil
    Read my posts at here :
    - Tips beli smartphone
    - Bahaya Ngecas HP pakai Laptop dan Solusi Mencegah Bahayanya
    - Kode rahasia di hp xiaomi dan fungsinya

    Thanks a lot!

    RăspundețiȘtergere